MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya ·

[KINDLE] ❅ sebenarnya saya isteri dia Author Zura Asyfar – Appomattox-campaign.co Cinta pertama tidak semestinya akan bersatu walaupun masing masing berjanji untuk hidup bersama Itulah yang terjadi pada Syafa Aira dengan Farish Adryan Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universitCinta pertama tidak semestinya akan bersatu walaupun masing masing berjanji untuk hidup bersama Itulah yang terjadi pada Syafa Aira dengan Farish Adryan Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universiti lagi akhirnya terputus di tengah jalan apabila Farish bertekad untuk memutuskan hubungan itu lantaran satu peristiwa hitam yang terjadi pada satu majlis yang dihadiri oleh mereka berduaCadangan ibu kepada Farish iaitu Datin Farizah untuk berkahwin dengan adik lelaki itu terpaksa diterima dengan reda walaupun dia tahu yang mungkin perkahwinan itu tidak menjanjikan bahagia Dia terpaksa dalam rela demi sebuah harga diri dan rasa kasih terhadap Datin FarizahAku buat semua ni kerana mama Dan kau tu sepatutnya bersyukur sebab aku selamatkan maruah kau – Firash ArshadYa aku tahu Firash Sepatutnya aku bersyukur sebab kau sudi kahwin dengan aku ?.

?? Syafa AiraLaluan untuk mengharungi sebuah perkahwinan tanpa cinta bukanlah sesuatu yang mudah buat Syafa Aira Kehidupannya sebagai isteri langsung tidak dipedulikan apatah lagi perkahwinan mereka dirahsiakan atas permintaan Firash Namun dia reda kerana kesibukan lelaki itu masih bergelar pelajar walaupun setiap kata kata sinis yang terbit dari mulut Firash ditelan dengan rasa terbuku di dalam hatiSemuanya mula sedikit demi sedikit berubah apabila kawan baik serta abang sepupu kepada Firash cuba untuk mendekati Syafa dan kala itulah Firash mula menyedari yang dia sudah mula menyayangi isterinya ituKenapa pulak tak nak ikut? Boring giler saya duk kat rumah tu Ada baiknya ikut awak pergi tengok wayang Lagipun bukan senang nak dapat tengok filem macam ni untuk hari pertama Biasa kan full seat je – Syafa AiraYe ke? Atau awak risau takut.

sebenarnya kindle saya book isteri free sebenarnya saya download sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUB?? Syafa AiraLaluan untuk mengharungi sebuah perkahwinan tanpa cinta bukanlah sesuatu yang mudah buat Syafa Aira Kehidupannya sebagai isteri langsung tidak dipedulikan apatah lagi perkahwinan mereka dirahsiakan atas permintaan Firash Namun dia reda kerana kesibukan lelaki itu masih bergelar pelajar walaupun setiap kata kata sinis yang terbit dari mulut Firash ditelan dengan rasa terbuku di dalam hatiSemuanya mula sedikit demi sedikit berubah apabila kawan baik serta abang sepupu kepada Firash cuba untuk mendekati Syafa dan kala itulah Firash mula menyedari yang dia sudah mula menyayangi isterinya ituKenapa pulak tak nak ikut? Boring giler saya duk kat rumah tu Ada baiknya ikut awak pergi tengok wayang Lagipun bukan senang nak dapat tengok filem macam ni untuk hari pertama Biasa kan full seat je – Syafa AiraYe ke? Atau awak risau takut.

MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya  ·

MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya ·

10 thoughts on “sebenarnya saya isteri dia

  1. Nurhidayah Farhanah Nurhidayah Farhanah says:

    MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya · sebenarnya kindle, saya book, isteri free, sebenarnya saya download, sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUBim sorry i had to give up on this book i had to i already half through almost 700 page i surrendered i couldnt deal with it here are some my complaints about this bookthe story was as cliche as ever very common in the Malay novel world about force marriage dont get me started with the raining scene that is so Korean drama muchi know it's just a figment of the author imagination but i felt the book was very unrealistic sometimes there are times i feel the storyline was a bit slo


  2. Hjh Lin Hjh Lin says:

    MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya · sebenarnya kindle, saya book, isteri free, sebenarnya saya download, sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUBSo sweet So romantic Luv it so much Want to own the book so I can read it again n again But out of stock


  3. Fitrah Augusto Fitrah Augusto says:

    MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya · sebenarnya kindle, saya book, isteri free, sebenarnya saya download, sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUBOh gosh TOO MUCH I bet many people out there would go for this kind of booksRedundancy that suffocates the brain with the whole all out of this world romance concept


  4. Fatin Roslaile Fatin Roslaile says:

    MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya · sebenarnya kindle, saya book, isteri free, sebenarnya saya download, sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUBThis book is sweet If u want to know please watch the drama It's thrilling and exciting


  5. Syra Syra says:

    MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya · sebenarnya kindle, saya book, isteri free, sebenarnya saya download, sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUBlove it


  6. Suhailah Iskandar Suhailah Iskandar says:

    MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya · sebenarnya kindle, saya book, isteri free, sebenarnya saya download, sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUBok Confession I read this book bcoz I really like Izzue's character in the drama Izzue is one of those actors that had got me reading through all the novels that he had got himself involved as the leading man of the telly felt I like I had came to that fangirl mode again casually the book is ok and had mainly focused on Firash Arshad and Syafa Aira life after that fateful incident at the


  7. & & says:

    MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya · sebenarnya kindle, saya book, isteri free, sebenarnya saya download, sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUBIt was a nice book to read Expected cliche but in a good way I suppose


  8. Khairun Nisa Khairun Nisa says:

    MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya · sebenarnya kindle, saya book, isteri free, sebenarnya saya download, sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUBIt's really awesome


  9. Rina Rain Rina Rain says:

    MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya · sebenarnya kindle, saya book, isteri free, sebenarnya saya download, sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUBhard to accept the husband younger than herbut nice flow


  10. Ain Nadhirah Ain Nadhirah says:

    MOBI Zura Asyfar · sebenarnya saya isteri dia Epub ð sebenarnya saya · sebenarnya kindle, saya book, isteri free, sebenarnya saya download, sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUBI like this bookit's great


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *