Lindur femër Epub á í eBook appomattox campaign.co

lindur epub femër kindle Lindur femër PDF/EPUBKje e bujshme e nje gruaje te njohur per bukurine e saj te hatashme zgjon kuriozitetin e nje yteti te tere duke shtruar nje mori pyetjesh eshte vrare nga i shoi eshte larguar jashte shtetit apo ka ndo.

Lindur femër Epub á í eBook appomattox campaign.co

❴PDF❵ ✐ Lindur femër Author Brunilda Zllami – Appomattox-campaign.co Ja edhe nje sprove e re kaluar suksesshem nga shkrimtarja e mirenjohur Brunilda ZllamiKete radhe ajo do ta befasoje lexuesin e saj me zhanrin ne te cilin shkruanNje roman i verdhe? Jo vetem kaNje zhduJa edhe nje sprove e re kaluar suksesshem nga shkrimtarja e mirenjohur Brunilda ZllamiKete radhe ajo do ta befasoje lexuesin e saj me zhanrin ne te cilin shkruanNje roman i verdhe? Jo vetem kaNje zhdu.

Kje e bujshme e nje gruaje te njohur per bukurine e saj te hatashme zgjon kuriozitetin e nje yteti te tere duke shtruar nje mori pyetjesh eshte vrare nga i shoi eshte larguar jashte shtetit apo ka ndo.

6 thoughts on “Lindur femër

 1. Gresa Gresa says:

  Lindur femër Epub á í eBook appomattox campaign.co lindur epub, femër kindle, Lindur femër PDF/EPUBSi mund ta lexoje kete roman??


 2. Iva Iva says:

  Lindur femër Epub á í eBook appomattox campaign.co lindur epub, femër kindle, Lindur femër PDF/EPUBLiber interesant dhe eshte i lehte te lexohet Gjuha e perdorur nga autorja eshte shume e arte dhe arrin te percjelli mesazhet e duhuraAutorja eshte munduar te fokusohet tek psikoanaliza e personazheve gje e cila e ben me interesant librin sesa ngjarja kryesore ne vetvete Ne shume personazhe analiza psikologjike e tyre eshte dhene e plote me permbajtje te pasur gje e e sjelle personazhin ne jete ne syrin e lexuesve Kjo nuk eshte arritur ne shume personazhe te tjere te cilet duken jo te plote ne pershkrimin e tyre a sa nuk lidhesh dot dhe nuk i kupton dot 100%I tille eshte psh personazhi i Ervinit te dashurit te Kleas i cili vjen


 3. Rezart Duka Rezart Duka says:

  Lindur femër Epub á í eBook appomattox campaign.co lindur epub, femër kindle, Lindur femër PDF/EPUBAmazing


 4. Armela Armela says:

  Lindur femër Epub á í eBook appomattox campaign.co lindur epub, femër kindle, Lindur femër PDF/EPUBE keni degjuar shprehjen mister i gjalle? I shkon shume ketij libri Nderthurja e personazheve eshte fanstastike Zllami eshte nje autore e persosur per kete gje dhe imagjinata e saj eshte per te pasur zili POR Besoj se ky liber pefundoi ne duart e gabuara nuk eshte nje liber e do e kisha zgjedhur kurre ne raftet e mbushura me libra te tjere Nuk me ka terheur ky zhaner librash dhe sbesoj te me pelejne ndonjehere Ishte nje dhurate sic duket nuk me njohin mire ata e ma dhurua


 5. Xheve Tatani Xheve Tatani says:

  Lindur femër Epub á í eBook appomattox campaign.co lindur epub, femër kindle, Lindur femër PDF/EPUBLindur femer


 6. Iva Fero Iva Fero says:

  Lindur femër Epub á í eBook appomattox campaign.co lindur epub, femër kindle, Lindur femër PDF/EPUBi was terryfied when i read the last page of this book Never thought it would have that ending


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *